7.6 C
Gjilani
Monday, April 22, 2019

Kurteshi-Emini: Taksa komunale për leje ndërtimore është harmanizuar me nivelin qendror

  Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF) shqyrtoi dhe rekomandoi për Kuvend Komunal raportin financiar janar-mars 2019, raportin e panelit përzgjedhës të anëtarëve të Komitetin...

Përkujtohet Hysni Salihu, ish deputet i Kuvendit të Kosovës

  Në 20 vjetorin e vdekjes së ish deputetit të Kuvendit të Kosovës, Hysni Salihu, përfaqësuesit e Institucioneve Komunale të Vitisë, të përbërë nga kryesuesi...

Aktivitete të shumta në nderim të dëshmorit Mejdi Korrani-Korri – AGJENDA

Komuna e Vitisë dhe Këshilli i Pozheranit me aktivitete të shumta në nderim të dëshmorit Mejdi Korrani-Korri Nën organizimin e përbashkët të Komunës së Vitisë...

Kastrati pret në takim përfaqësuesit e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës

  Kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati bashkë me Drejtorin e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale Dritan Maliqi, pritën në takim kryetarin e Federatës së...

Gjilani e Berati nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbim përvojash në disa fusha

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe kryetari i Bashkisë së Beratit, Petrit Sinaj, kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbim përvojash të dy...

Haziri e Demiri nënshkruajnë memorandum për zhvillimin e infrastrukturës në bujqësi

  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, për Programin për Zhvillim Rajonal për projekte të...

Azizi: Prioritet u kemi dhënë lëndëve të vjetra dhe atyre të korrupsionit

Gjykata Themelore e Gjilanit, gjatë tremujorit të parë të vitit 2019, ka arritur të zgjidh numër më të madh të lëndëve, në krahasim me...

Binjakëzohen shtatë shkolla të Gjilanit me shtatë shkolla të Bursës së Turqisë

  Komuna e Gjilanit ka shënuar edhe një hap përpara në zgjerimin e bashkëpunimit në sektorin e arsimit dhe njëkohësisht krijimin e urave lidhëse mes...

Inaugurohet pllaka përkujtimore e viktimave të luftës dhe ekzodit të Malishevës së Gjilanit

  Në fshatin Malishevë të Komunës së Gjilanit, sot është mbajtur manifestimi përkujtimor për dëshmorët, të rënët dhe viktimat e këtij fshati të cilët, sipas...

Komuna e Vitisë dhe e Velika Pisanicës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

  Në bazë të vendimit për themelimin e bashkëpunimit mes komunave, është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi të ndërsjellë ndërmjet Komunës së Velika Pisanicës dhe Komunës së...
-->