7.6 C
Gjilani
Thursday, April 25, 2019

Inaugurohet trotuari në lagjen “Çamëria” të Dardanës

  Dardanë, 12 korrik 2013 -Të premtën, në lagjen “ Çamëria “ të  qytetit  të  Dardanës, është bërë inaugurimi i trotuarit përgjatë rrugës së Strezocit,...

Vizitohet Artana nga përfaqësueset e Bashkimit Evropian

  Artanë, 12 korrik 2013 -Përfaqësueset e Bshkimit Evropian kanë vizituar Komunën e Artanës, me ç'rast kanë takuar kryetarin e kësaj komune, Bajrushm Ymerin. Ato...

Formohet grupi për përgatitjen e propozim planit të personave me aftësi të kufizuar

  Gjilan, 12 korrik 2013 -Gjatë një takimi me grupin e punës për hartimin e planit komunal të personave me aftësi të kufizuar, për periudhën...

Njihen me punën e inspektorëve të komunikacionit

  Gjilan, 11 korrik 2013 -Nxënësit e shkollës së mesme “Mehmet Isai” në Gjilan, drejtimi i Telekomunikacionit, në bashkëpunim me inspektorët e komunikacionit, Arsim Ibrahimi...

Diskutohen tema iniciativash për marketing rajonal

  Artanë, 11 korrik 2013 -Grupi Lokal i Veprimit,- "Kalaja" ka marrë pjesë në trajnimin e organizuar nga Organizata Gjermane 612 në bashkëpunim me Agjensionin...

Komuna e Gjilanit pajiset me pesë vetura të tipit ” Golf 4 “

  Gjilan, 11 korrik 2013 -Drejtoria Komunale e Inpektoratit, Kadastrës, Buxhetit dhe Qendra për Punë Sociale në Gjilan, prej kohësh kanë kërkuar që të kenë...

Në shërbim të mbajtjës së higjienës në Artanë 30 kontejnerë

  Artanë, 11 korrik 2013 -Drejtoria Komunale e Shërbimeve Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim në Artanë ka përfituar 30 kontejnerë(shporta) për hudhje mbeturinash. Kjo falë bashkëpunimit...

Do të mbahet sesioni shkencor,- “Zona Operative e Karadakut në Luftën e UÇK-së”

  Gjilan, 11 korrik 2013 -Në Gjilan do të mbahet sesion shkencor me temën bosht, -  “Zona Operative e Karadakut në Luftën e UÇK-së”. "Deri...

Aprovohen dy plane me rëndësi jetike për qytetarët

Artana, 11 korrik 2013 -Në takimin e fundit të Asamblesë Komunale të Artanës, Drejtoria e Shërbimeve Publike të kësaj komune, ka prezantuar për aprovim...

Testi i arritshmërisë sivjet ka shënuar ngritje

   Viti, 11 korrik 2013 -Drejtoria Komunale në Viti ka bërë me dije rezultatet e testit të arritshmërisë për nxënësit e klasëve të nënta të...
-->