7.6 C
Gjilani
Monday, April 22, 2019

Kryetari Surdulli kërkon korigjimin e hartës kontestuese

      Dardanë, 9 dhjetor 2013 Roland Gustafsson LMTCC Coordination Officer me bashkëpunëtorët e tij, është pritur nga kryetari i Komunës së Dardanës, Shaip Surdulli, kurse të...

Pushojnë hetimet ndaj kryetarit,- Nexhmedin Arifi

    Viti, 5 janar 2013 Kanë pushuar hetimet ndaj kryetarit të Komunës së Vitisë, Nexhmedin Arifit, i dyshuar për shpërdorim të detyrës zyrtare. " Vendimi i Prokurorisë...

Hapësirave të SRGJ-it,- instalohen kablo elektrike nëntokësore

      Gjilan, 4 dhjetor 2013 Pas nënshkrimit të një marrëveshjeje mes përgjegjësit të Spitalit Rajonal të Gjilanit ( SRGJ ) dhe të KEK-ut, për punëtorët shëndetësor...

Projekt grantesh për të rinjët e vendit

  Gjilan 3 janar 2013 Drejtoria Komunale për Rini, Kulturë dhe Sport në Gjilan, ka njoftuar të rinjët e kësaj komuneje për projektin i cili ka...

I lënduari në trafik, – përcillet për në QKUK-së

    Gjilan, 3 janar 2013 Një aksident trafiku me lëndime trupore, dhe një sulm ndaj përsonit zyrtar, janë ngjarje të fillimjavës së parë, të këtij viti,...

Nxitje dhe motivime, – për aktivitete hulumtuese

      Gjilan, 2 Janar 2013       Gani Gërguri, guvernator i Bankës Qëndrore të Republikës së Kosovës (BQRK), ka mbajtur një ligjeratë para studentëve dhe përsonelit mësimdhënës, në...

Kujdes e pëmbajtje, – për festën e Vitit të Ri

      Gjilan, 31 Dhjetor 2012 Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi ( KKSB ) të Gjilanit, e ka vlerësuar të qetë gjandjën e sigurisë, në takimi...

Arrestohen dy përsona në Anamoravë

  Gjilan, 30 Dhjetor, 2012 Policia e Kosovës ( PK )nga rajoni i Gjilanit ka arrestuar dy persona të dyshuar, njërin nga komuna e Vitisë, e...

Shpallën më të mirët e sferës së kulturës

    Viti, 28 Dhjetor 2012 Drejtoria Komunale për Kulturë, Rini dhe Sport. në Viti. ka organizuar një mbrëmje solemne, me ç’rast, në lëminë e kulturës, janë...

Rrumbullakësohet një vit i sukseseve për Dardanën

  Dardanë, 28 Dhjetor 2012 Këshilltarët e Asamblesë Komunale në Dardanë, kanë mbajtur takimin përmbyllës solem, për këtë vit kalendarik, ku fillimisht më një fjalë rasti...
-->