7.6 C
Gjilani
Saturday, August 24, 2019

Strategji për trajtimin dhe eleminimin e rasteve uzurpuese

  Gjilan, 11 janar 2013 “ Pas përpjekjeve dhe sfidave të ndryshme, tashmë është hartuar strategjia për trajtimin e rasteve të uzurpimeve arbitrare të pronave komunale...

Rrugët e Dardanës të përshtatshme për çarkullime

    Dardanë, 10 dhjetor 2013 Edhe përkundër ngricave tash në stinën e dimrit, të gjitha rrugët e komunës së Dardanës janë të kalueshme, ka njoftuar Ruzhdi...

Gjilani gati për ndezjën e ” Flakës… “

    Gjilan, 10 janar 2013 Drejtori i Drejtorisë Komunale për Kulturë, Rini e Sport, Veton Nevzadi ka thënë se tashmë është gjithëçka gati për fillimin e...

Përfitues vetëm aplikuesit meritorë

    Gjilan, 10 janar 2013 “ Viti 2013 është i rëndësishëm për përsonat e verbër, ngase nga 1 janari i këtij viti edhe ka filluar së...

Kryetari Surdulli kërkon korigjimin e hartës kontestuese

      Dardanë, 9 dhjetor 2013 Roland Gustafsson LMTCC Coordination Officer me bashkëpunëtorët e tij, është pritur nga kryetari i Komunës së Dardanës, Shaip Surdulli, kurse të...

Pushojnë hetimet ndaj kryetarit,- Nexhmedin Arifi

    Viti, 5 janar 2013 Kanë pushuar hetimet ndaj kryetarit të Komunës së Vitisë, Nexhmedin Arifit, i dyshuar për shpërdorim të detyrës zyrtare. " Vendimi i Prokurorisë...

Hapësirave të SRGJ-it,- instalohen kablo elektrike nëntokësore

      Gjilan, 4 dhjetor 2013 Pas nënshkrimit të një marrëveshjeje mes përgjegjësit të Spitalit Rajonal të Gjilanit ( SRGJ ) dhe të KEK-ut, për punëtorët shëndetësor...

Projekt grantesh për të rinjët e vendit

  Gjilan 3 janar 2013 Drejtoria Komunale për Rini, Kulturë dhe Sport në Gjilan, ka njoftuar të rinjët e kësaj komuneje për projektin i cili ka...

I lënduari në trafik, – përcillet për në QKUK-së

    Gjilan, 3 janar 2013 Një aksident trafiku me lëndime trupore, dhe një sulm ndaj përsonit zyrtar, janë ngjarje të fillimjavës së parë, të këtij viti,...

Nxitje dhe motivime, – për aktivitete hulumtuese

      Gjilan, 2 Janar 2013       Gani Gërguri, guvernator i Bankës Qëndrore të Republikës së Kosovës (BQRK), ka mbajtur një ligjeratë para studentëve dhe përsonelit mësimdhënës, në...
-->