Sunday, May 31, 2020

Shpërndahen dhurata për fëmijët e familjeve skamnore

  Gjilan, 27 Dhjetor 2012 Rreth 700 fëmijë të familjeve që jetojnë me asistencë sociale, - në Gjilan, përfshirë edhe ata të fshatrave brezit kufitar, kanë...

Synohen shërbime efikase për qytetarët

    Viti, 27 Dhjetor 2012 Drejtoria për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronë në Viti, ditë më parë ka pranuar një donacion nga Banka Botërore, me çrast është...

Gjilani shembull i qeverisjës dhe zhvillimit të demokracisë

  Gjilan, 27 Dhjetor 2012 Këshilltarët e Kuvendit Komunal në Gjilan, për këtë vit kalendarik, kanë mbajtur seancën përmbyllëse solemne , kurse më fjalë rasti para...

Në listën e pagave, – të gjithë mësimdhënësit e pranuar në shtator

  Gjilan, 26 Dhjetor 2012 Në mbledhjen e fundit për këtë vit, Komiteti Komunal për Arsim në Gjilan ka miratuar raportin e punës së Drejtorisë së...

Sportist i vitit, – Astrit Kryeziu

  Daradanë 24 dhjetor 2012 Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Dardanë ka shpallur sportistët më të mirë të kësaj komune, për këtë vit kalendarik.Evenimenti...

Për 11 muaj diplomuan 66 punëkërkues

    Gjilan, 23 dhjetor 2012 Në Qendrën Rajonale të Aftësimeve Profesionale ( QRAP-le ), në Gjilan, gjate 11 muajve janë regjistruar 169 punëkërkues, prej tyre 86...

Për të arriturat vjetore, – të gjithë janë meritorë

  Dardanë, 22 dhjetor 2012 Anëtarët e Komiteti për Politikë e Financa, - në Dardanë, në takimin e saj të radhës, i kanë kaluar të gjitha...

Komuna ishte organizim vital e funksional, – në shërbim të qytetarëve

    Gjilan, 22 dhjetor, 2012 Në debatin e dytë me qytetar, gjatë këtij viti, kryetari i Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa ka prezantuar të arriturat e...

Urata Rama – sportiste e vitit

    Viti, 21 dhjetor, 2012 Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Viti, ka përzgjedhur më të dalluarit, në lëminë e sportit, për këtë vit. Ekipi...

Sot nis stina e dimrit

Në hemisferën veriore të globit sot nis stina e dimrit. Dielli sot del në juglindje, ndërsa perëndon në jugperëndim. Po sot, dita do të ketë...