7.6 C
Gjilani
Tuesday, May 21, 2019

Kosova dhe Shqipëria i kanë harruar premtimet për Luginën

  Në kohën kur në hapësirat shqiptare po diskutohet nëse duhet apo jo që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës, një fond mbështetjeje që shteti...

Kryetarët e PDSH-së dhe PVD-së takohen me z. Joseph DioGuardi

  Kryetari i PDSh-së po qëndron në vizitë disa ditore në Amerikë, dhe këto ditë është takuar me z.Joseph Dioguardi. Lexoni postimin e plotë të kryetarit...

Krerët e PVD-së dhe PDSH-s udhëtojnë për në SHBA

  Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik Shaip Kamberi dhe Nënkryetarja e PVD-së Ardita Sinani, kanë udhëtuar për vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,...

Si jetojnë të rinjtë e Preshevës

  Sipas moshës së popullatës, Presheva është një nga vendet më të reja në Serbi. Kur mbarojnë shkollën e mesme, të rinjtë serb dhe shqiptarë...

Organizohet rehabilitim falas në Banjë për pensionistët preshevar – ja kush mund të konkuroj

  Fondi Republikan pensional dhe sigurimi invalidor bënë shpallje për pensionistët që i plotësojnë kriteret mund të paraqiten në lokalet e shoqatës së pensionistëve në...

Do të aprovohet plani për njohjen e diplomave në nivelin rajonal

  Ministrja e arsimit, shkencës dhe zhvillimit teknologjik të Republikës së Shqipërisë, Besa Shahini shpreson se muaji shtatorë do ti gjejë shqiptarët në Serbi në...

Banorët e BL Norçë me vetë iniciativë po realizojnë projektet që kanë të bëjnë...

  Banorët e BL Norçë me vetë iniciativë po realizojnë projektet që kanë të bëjnë me përmirësimin e standardit jetësorë. Gjatë kësaj kohe ata me mbështetje...

Komuna e Preshevës përfiton 2.4 milionë dinarë për digjitalizimin e Kuvendit komunal

  Zyrës për zhvillim ekonomik lokal në Preshevë iu është aprovuar projekti për Digjitalizimin e Kuvendit Komunal me vlerë prej 2.424.600,00 dinarë (reth 21,000 euro)...

Kuvendi Komunal i Bujanocit do të bëhet me sistem digjital të plotë

  Komuna e Bujanocit është përfituese e 4.7 milion dinarëve për sistemin elektronik të udhëheqjes dhe votimit në Seancat e Kuvendit komunal. Me realizimin e këtij...

Shoqëria civile e Preshevës përgatit padi ndaj Marko Gjuriqit

  Aktivistë të shoqërisë civile nga katër organizatat e qytetit të Preshevës, të cilët ditë më parë paralajmëruan themelimin e Koalicionit për Drejtësi e Barazi,...
-->