Monday, April 6, 2020

Procedurë e përshpejtuar për shitjen e Banjës së Bujanocit

  Në spitalin special për rehabilitim në Banjën e Bujanocit muaji janar do të shenoj privatizimin e saj, të cilën qeveria e Serbisë e ka...

Zyrtare: Ardita Sinani kryetare e Komunës së Preshevës

  Pas shkarkimit të kryetarit Shqiprim Arifi në kuvendin komunal të komunës së Preshevës me 22 vota pro është zgjedhur kryetare e komunës së Presheves Ardita...

Zgjedhjet në Kosovë e Shqipëri dhe reflektimi në Luginë të Preshevës

  Zgjedhjet parlamentare në Republikë të Kosovës, të mbajtura më 11 qershor 2012, e që në përputhje me Ligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën...

Vuçiç paralajmëron hapjen e tri fabrikave në jug të Serbis, po jo në Preshevë...

  Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka paralajmëruar hapjen e tri fabrikave, në Leskoc, Lebane dhe Zhitoragjë, si dhe përfundimin e punëve në koridorin 10...

Shtëpia e shëndetit “Presheva” hap konkurs për 4 mjek, 8 motra medicinale dhe 2...

  Shtëpia e Shendetit “Presheva” në Preshevë për herë të parë, pas shumë viteve ka hapur konkurs për 14 punëtorë, respektivisht 4 mjek, 8 motra...

Arifi: Koha është të ndërtojm një politik prosperuese në bazë të meritokracisë

  Kryetari Shqiprim Arifi me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes politike me LrPDSh ka publikuar një deklaratë për qytetarët e Komunës së Preshevës: Shkrimi i plotë...

Ymeri: Tabelat në gjuhën serbe dhe qirilicë nuk e dim kush i vendosi brenda...

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve (KNSH) i ka adresuar NP “Rrugët e Serbisë”, Avokatit të Popullit dhe qeverive lokale në Preshevë dhe Bujanoc se në...

Kryetari i Preshevës: Lugina t’i bashkohet Kosovës në tërësi – jemi kundër shkëmbimit, edhe...

  Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi i bashkëngjitet liderëve tjerë të Luginës në mbështetje për idenë e presidentit Hashim Thaçi për korrigjimin e...

Arrestohen babë e birë nga Presheva për fshehjen e 13 shtetasve afgan

  Për shkak të dyshimit se në shtëpinë e tyre në komunën e Preshevës kanë fshehur 13 migrant nga Afganistani, policia ka arrestuar 56 vjeçarin...

Pushteti lokal kërkon nga Saba Bellça të evitojë problemet aktuale në hapësirat e stadiumit...

  Parkingu i qytetit te ish tregu do të bëhet realitet. Gjatë këtijë sezoni po bëhet përgatitja e projekteve për tenderim ku përpos parkingut do...