7.6 C
Gjilani
Wednesday, January 16, 2019

Në festën e Krishtlindjeve Ortodokse, serbët provokojnë shqiptarët në Bujanoc

Në festën e Krishtlindjeve Ortodokse, disa serbë kanë provokuar banorët shqiptarë të Bujanocit Banorët shqiptarë të Bujanocit gjatë ditës së djeshme janë provokuar nga serbët,...

Alban Shabani emërohet kryeshef i ri i stacionit policorë në Preshevë

  Alban Shabani emërohet kryeshef i ri i stacionit policorë në Preshevë. Albani për opinionin publik njihet si punëtorë me përvojë mbi 20 vjeçare që...

Shqiprim Arifi: Kuadrot shqiptare po diskriminohen në konkurset e institucioneve shtetërore

  Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi reagon ashpër lidhur me emërimin e kandidatit nga Komuna e Prokuplës për gjykatës në Gjykatën për Kundërvatje...

Sot votohet për Këshillin Nacional në Luginën e Preshevës

  Sot në Luginën e Preshevës mbahen zgjedhjet e Këshillit Nacional të Shqiptarëve, i cili merret ekskluzivisht me çështjet e shqiptarëve atje, me qëllim të...

Shqiprim Arifi- Rrugën te parku i fshatit dhe afër shkollës në Zhunicë ata që...

  Gjatë ditës së djeshme APN ka bërë vizitë në fshatin Zhunicë dhe në Bukurocë. Rrugën tek parku i fshatit dhe afër shkollës ata që...

Bashkimi me Luginën do të mundësonte njohjen e Kosovës nga vendet e BE-së

  Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, priti në takim Shoqatën e Gazetarëve dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile të Luginës së Preshevës. Presidenti  i Kosovës, Hashim Thaçi...

Pushteti lokal në Bujanoc varet nga SPS dhe partitë e tjera serbe

  Pushteti lokal në Bujanoc varet nga SPS dhe partitë e tjera serbe sepse për fatin e shqiptarëve në këtë komunë vendos Stojance Arsiq, ka...

Zyra për të rinj në Preshevë organizon shkollën vjetore për të drejtat e njeriut

  Zyra për të rinj në Preshevë  me OJQ Ngo Be Active 16 këtë fundjavë organizon shkollën vjetore për të drejtat e njeriut mbështetur nga pushteti lokal....

Me fjalën “shiptari” fillojnë përpjekjet për tensione ndëretnike në Kuvendin e Bujanocit

  Në seancën e pestë të kuvendit komunal të komunës së Bujanocit, u bënë përpjekje që të nxiten tensionet ndëretnike në mes të serbëve dhe...

Incident në kufirin serbo-kosovar, ndalohet kreu i PDSH në Preshevë Ragmi Mustafa/Video

  Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Ragmi Mustafa, është ndaluar ne vendkalimin kufitar Depcë duke u kthyer nga Republika e Kosoves. Pa dhënë asnjë shpjegim dhe...
-->