7.6 C
Gjilani
Sunday, August 25, 2019

Të rinjtë nga Lugina kanë dorëzuar kërkesa tek kooordinatori nacional për kulturë, rini dhe...

  Të rinjë nga Lugina e Preshevës, Almin Shaqiri, këshilltar në Kuvendin Komunal të Preshevës dhe Altin Boriçi, Shef i Zyrës për të Rinj në...

BLIC: Deputetët nga Prishtina vizituan Medvegjën dhe Bujanocin, kërkojnë bashkimin e “Luginës së Preshevës”...

  Deputetët nga Prishtina vizituan Medvegjën dhe Bujanocin, kërkojnë bashkimin e “Luginës së Preshevës” me Kosovë. Sipas të përditshmes serbe “BLIC ”Deputetët e Asamblesë të Institucioneve...

Një delegacion politikanësh kosovarë vizitojnë Preshevën, Medvegjën dhe Bujanocin

  Një delegacion prej tetë politikanësh kosovarë do të nisen për një vizitë zyrtarë në Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc. Nait Hasani ka treguar se ai...

Shqiprim Arifi: Kosova e Shqipëria pa zyre koordinuese për shqiptarët e Luginës

  Edhe pas 20 vitesh Kosova e Shqipëria ende nuk e kanë hapur një zyre koordinuese për shqiptarët e Luginës për dallim me Serbinë e...

Bejtullahu: Stankoviç nuk ka të drejt të na quaj terroristë sepse ne luftuam në...

  “Kryetari i Trupit koordinues Zoran Stankoviç me çfar të drejtë po e mer guximin që dëshmorët tanë ti quaj terroristë, sidomos kur flet për...

Rekord: Për më pak se 4 orë, preshevarët grumbullojnë shumën e duhur për ta...

  Presheva gjithmonë ka pasë njerëz të cilët me zemër të gjerë dhe bamirës për ti ndihmuar njerëzit në nevojë. Nuk kaluan as vetëm katër...

Shqiprim Arifi: Në zyrën për Preshevën të themelohet edhe Fondi Kombëtar i Solidaritetit në...

  Kryetari komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi me zëvendësin e tij, Armend Aliu pritën në takim në kabinetin e tyre në Preshevë drejtorin e drejtorisë...

Në krye të Gjykatës Themelore në Bujanoc prap emrohet serb

  Pamvarësisht deklarimeve dhe reagimeve të shumta nga pala shqiptare se në krye të Gjykatës Themelore në Bujanos duhet të emrohet shqiptarë kjo prap nuk...

Komesariati për refugjatë ka dhuruar donacion për Shtëpinë e Shëndetit Presheva në Preshevë

  Komesariati për refugjatë ka dhuruar donacion për Shtëpinë e Shëndetit Presheva në Preshevë. Lajmin e ka konfirmuar për portalin preshevacom drejtori i Shtëpisë së Shëndetit,...

Pushteti lokal kërkon nga Saba Bellça të evitojë problemet aktuale në hapësirat e stadiumit...

  Parkingu i qytetit te ish tregu do të bëhet realitet. Gjatë këtijë sezoni po bëhet përgatitja e projekteve për tenderim ku përpos parkingut do...
-->