7.6 C
Gjilani
Thursday, April 25, 2019

Ndërpritet plotësisht trafiku i trenave Nish – Preshevë

Nga sot e deri në një afat të pacaktuar do të ndërprehet qarkullimi i trafikut ndërkombëtarë i trenave për transport të udhëtarëve në hekurudhën...

Buxheti komunal 2017 me drejtorët e shkollave dhe përfaqësuesit e institucioneve lokale /foto/

Ashtu siç edhe ishte paralajmëruar, sot filloi dita e parë e javës së planifikimit të buxhetit për vitin e ardhshëm kalendarik 2017 ku paraditen...

Debate publike për planifikimin e buxhetit komunal për vitin 2017

Buxheti komunal ka filluar të përpilohet për vitin e ardhshëm, andaj edhe komuna e Preshevës do të filloj takimet për debate publike me institucione...

Në 2017 për këto gabime në komunikacion na presin denime të dyfishta!

Vitin e ardhshëm, përdorimi i telefonit mobil gjatë vozitjes por edhe mos përdorimi i rripit të sigurisë do të paguhet më shumë se deri...

Nuk e keni karrigen për fëmijë? 1.000 euro denimi

Prindërit e papërgjegjshëm të cilt nuk i sigurojnë fëmijët e tyre në makinë, ose nuk e përdorin auto-ulsen në të ardhmën do të paguajnë...

Ankesa ndaj KNSH, nuk ka kuota masteri për Luginën

Në një letër drejtuar presheva.com-it, një grup studentësh nga Lugina e Preshevës kanë shkruar për ankesat e tyre, duke thënë se po bëhen dy...

Gjashtë serb nga Bujanoci dhe Presheva i blenë nuset në Shqipëri

Në komunën e Preshevës dhe Bujanocit në vitin e kaluar kishte përfunduar gjashtë martesat mes serbëve dhe vajzave shqiptare nga Shqipëria. Këta janë njerëz kryesisht...

Presheva: Pasuria jonë më e madhe janë fëmijët, Teatri dhe kino së shpejti në...

Ushtruesi i detyrës si drejtor në Shtëpinë e kulturës Mendurim Presheva në një emision të mëngjesit në Radio Televizionin Presheva ka folë për prioritetet...

KDNJ me aksion rrugor: Lugina e Preshevës, zona më e militarizuar në Ballkanin Perëndimor

Në kuadër të projektir “Forcimi i stabilitetit në jugun e Serbisë nëpërmjet integrimit të pakicës shqiptare”, aktivistët e KDNJ-së gjatë ditës së henë, kanë...

Arsiq: Fjalën e fundit për emërimin e sheshit në Bujanoc e jep Ministria

Zëvendës kryetari i komunës së Bujanocit Stojança Arsiq ka deklaruar se procesi për ndryshimin e emrit të sheshit të qytetit nga Karagjorgje në Skenderbeu...
-->