7.6 C
Gjilani
Tuesday, July 16, 2019

Në Preshevë janë 800 migrantë

Në qendrën e pranimit për migrantë në Preshevë momentalisht janë të vendosur rreth 800 njerëz. Numri i tyre nuk ka ndryshuar në ditët e...

“Fukarallëki” më i madhi në Serbi është në Tutin dhe Preshevë

Shkalla më e lartë e varfërisë në Serbi është në komunën e Tutinit me 66.1% ndërsa më e larta është në Novi Beograd me...

Transparenca e vetqeverisjeve lokale 2015: Presheva në vendin e 142 në Serbi

Transparenca në Serbi gjatë vitit 2015 ka kryer hulumtime, vlerësime dhe renditje të të gjitha qyteteve në Serbi, komuna në bazë të kritereve të...

Popullata ka qenë e dëshpëruar me politikën për 12 vjet në Preshevë

Kryetari i Preshevës Shqiprim Arifi në një ligjëratë para studentëve të kolegjit ISPE në Prishitnë foli rreth librave për nxënësit e tri komunave Preshevë,...

Kryetari i Preshevës: Duam libra pavarësisht se kush i sjell, Prishtina apo Tirana

Kryetari i Preshevës Shqiprim Arifi në një ligjëratë para studentëve të kolegjit ISPE foli rreth librave për nxënësit e tri komunave me shqiptarë në...

Ndërpritet plotësisht trafiku i trenave Nish – Preshevë

Nga sot e deri në një afat të pacaktuar do të ndërprehet qarkullimi i trafikut ndërkombëtarë i trenave për transport të udhëtarëve në hekurudhën...

Buxheti komunal 2017 me drejtorët e shkollave dhe përfaqësuesit e institucioneve lokale /foto/

Ashtu siç edhe ishte paralajmëruar, sot filloi dita e parë e javës së planifikimit të buxhetit për vitin e ardhshëm kalendarik 2017 ku paraditen...

Debate publike për planifikimin e buxhetit komunal për vitin 2017

Buxheti komunal ka filluar të përpilohet për vitin e ardhshëm, andaj edhe komuna e Preshevës do të filloj takimet për debate publike me institucione...

Në 2017 për këto gabime në komunikacion na presin denime të dyfishta!

Vitin e ardhshëm, përdorimi i telefonit mobil gjatë vozitjes por edhe mos përdorimi i rripit të sigurisë do të paguhet më shumë se deri...

Nuk e keni karrigen për fëmijë? 1.000 euro denimi

Prindërit e papërgjegjshëm të cilt nuk i sigurojnë fëmijët e tyre në makinë, ose nuk e përdorin auto-ulsen në të ardhmën do të paguajnë...
-->