7.6 C
Gjilani
Sunday, August 25, 2019

Rritet borxhi i ndërmarrjeve ndaj institucioneve financiare

  Albert Spahiu Borxhi i ndërmarrjeve ndaj institucioneve financiare vendore dhe të jashtme ka vazhduar trendin rritës. Borxhi i brendshëm, përkatësisht borxhi ndaj sektorit bankar në...
-->