Shpërndahen pako ushqimore dhe batanije për familjet në nevojë

0

 

Komuna e Kamenicës në bashkëpunim me organizatën Chatar Charity, kanë shpërndarë 250 pako ushqimore dhe batanije për familjet në nevojë në komunën tonë.

Drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale Suna Zajmi Krasniqi, tha se ndihet mirë kur ofrohen mundësi të tilla që sado pak t’u dalin në ndihmë këtyre familjeve.

Sipas saj, bashkëpunimi me këtë organizatë nuk është i vetmi dhe se u është falënderuese kësaj organizate për bashkëpunimin.

“Falënderoj organizatën Chatar Charity për bashkëpunimin që ka me Komunën e Kamenicës dhe gjithë stafin e Qendrës për Punë Sociale për gjithë angazhimin në mbarëvajtjen e secilit aktivitet”, tha ajo./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU