Viti, i hyjnë në veturë dhe ja vjedhin pistoletën

0

 

Një qytetarët është ankuar se persona të panjohur i kanë vjedhur pistoletën të cilën e kishte brenda veturës së tij.

Ai ka njoftuar tutje policinë se pistoletën e kishte me leje.

PËRGJIGJU