Gjilan: 4 aktakuza për 24 orë

0

 

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit kujdestar ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy (2) personave të dyshuar, si dhe ka ngritur katër (4) aktakuza, kundër katër (4) personave./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU