Viti: Vazhdon përkujdesja për mirëmbajtjen e hapësirave publike

0

 

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë vazhdon të përkujdesët për mirëmbajtjen e hapësirave publike në këtë komunë , në veçanti të hapësirës për gjatë lumit “Morava e Binçës” në qytetin e Vitisë./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here