Viti: Pranohen 182 pako me matrial ushqimor dhe higjenik nga “Appeal International Australia”

0

 

Komuna e Vitisë, konkretisht Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim ka pranuar sot 182 pako me material ushqimor dhe higjenik nga Human “Appeal International Australia” (HAIA).

Ndërkaq, kjo organizatë  është falënderuar për ndihmat e ofruarara, dedikuar për qytetarër në nevojë të kësaj komune të cilët për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19 iu është vështirësuar edhe më shumë gjendja e tyre financiare.

Përndryshe organizata në në mbarë botën ka projekte me të cilën ofron ndihma në luftën e njerëzimit kundër varfërisë dhe padrejtësive shoqërore./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU