Viti: Kryesuesi Pira, dërgon mesazh urimi në prag të festës së Fitër Bajramit

0

 

“Kam nderin e veçantë që sot të ju urojë të gjithë besimtarëve mysliman kudo që ndodhen festën e Fitër Bajramit. Urojë që këtë festë por edhe të gjithë festat e tjera të i festoni në lumturi e harmoni me familjet tuaja. Fitër Bajrami gjithmonë është kurorëzuar tek ne me mirësi, sakrificë dhe solidaritet me të gjithë, duke shpalosur ndjenjat humane të besimtarëve tanë. Prandaj të gjithë atyre që e kremtojnë këtë festë urime dhe qofshi të lumtur pranë familjarëve dhe dashamirëve tuaj”, thuhet ndër tjerash në urimin e kryesuesit Pira./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU