Kreu i Vetëvendosjës në Gjilan, Nevzad Isufi, uron me rastin e festës së Fitër Bajramit

0

 

Qytetarë të nderuar të besimit islam!

Në emër të Qendrës së LVV në Gjilan u uroj festën e Fitër Bajramit, të gjithë besimtarëve, duke besuar t’u jenë pranuar agjërimi, adhurimi dhe lutjet tuaja. Zoti i shpërbeftë edhe të gjithë ata që këtë kohë të izolimit për shkak të pandemisë, iu gjendën dhe ndihmuan, skamnorët, të sëmurët, bonjakët, invalidët, të pa punët e të tjerët, individualisht e kolektivisht, nga se një populli besimtar solidariteti kurrë nuk i ka munguar.

Në funksion të mos rrezikimit dhe të ruajtjes së shëndetit të njërit-tjetrit, kësaj radhe këshillohemi të shmangim vizitat tradicionale, jo vetë te miqtë tanë të çmuar por edhe te familjarët.

Gëzuar Fitër Bajrami, mbarësi e begati në familje e shoqëri!/GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU