Ka ndërruar jetë profesori Rexhep Qamili

0

 

Ka ndërruar jetë profesori i Kulturës Fizike, Rexhep Qamili, është bërë e ditur nga familjarë të të ndjerit.

Rexhep Qamili vite me radhë ka punuar profesor i Kulturës Fizike, më së tepërmi në Shkollën Fillore “Selami Hallaqi” dhe në Gjimnazin “Zenel Hajdini”.

Ai do të mbahet në mend edhe si trajner dhe gjyqtarë i lojës së basketbollit dhe shumë të arritura të tjera në lëmin e kulturës fizike./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU