Ndahen edhe 12 milionë euro për Pakon Emergjente Fiskale

0

 

Qeveria ka miratuar propozimin e Ministrisë se Financave për ndarjen e mjeteve shtesë prej 12 milionë euro për Pakon Fiskale Emergjente.

Ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi ka propozuar qe të ndahen mjete shtesë për pakon fiskale emergjente.

Ai ka kërkuar 12 milionë euro shtesë, pasi siç tha ai ka nevojë për zbatimin e pakos të cilat kanë rënë barrë e MEMTINIS-it.

“Implementimi i pakos buxhetore një barrë e madhe financiare ka rënë të MEMTINIS, mjetet e dedikuara nuk kanë mjaftuar kemi nevojë për ndarje shtresë për zbatimin e pakos fiskale emergjente”.

“Ndarjen 12 milionë euro me zbatim të pakos emergjente”, tha ai.

PËRGJIGJU