Demolohen kiosqet përballë Gjimnazit “Ismail Qemajli” të Kamenicës

0

 

Sot në mengjes janë demoluar kiosqet përballë objektit të shkollës së Gjimnazit “Ismail Qemalji” në Kamenicë.

Ndërkaq demolimi i këtyre objekteve është bërë pasi që pronarët nuk kanë bërë largimin e tyre edhe përkundër afatit që iu ishte dhënë nga Inspektorati i Komunës.

Kurse demolimi i kiosqeve nga kjo hapësirë është bërë me asistimin e Policisë së Kosovës të kësaj komuneje.

Në këtë pjesë, ku ishin të dislokuara kiosqet, pritet që të rregullohet shtrati i lumit si dhe vendosja e pushimoreve./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU