Viti: Haliti vizitoi punimet e mbjelljeve të pemëve dekorative në fshatin Sllatinë të Epërme

0

 

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar sot fshatin Sllatinë të Epërme, ku janë duke u mbjellë pemë dekorativ. Me këtë rast ai potencoi se kjo komunë vazhdimisht është përkujdesur për një mjedis të pastër si dhe për krijimin e sa më shumë hapësirave gjelbëruese për qytetarët duke shtuar se kjo është në të mirën e shëndetit të tyre por edhe të faunës.

Ai bëri me dije se krijimi i hapësirave të tilla gjelbëruese do të vazhdojnë edhe në lokalitetet e tjera.

Përndryshe më parë kjo komunë pos që ka bërë largimin e deponive të shumta ilegale të mbeturinave i ka shndërruar ato në hapësira gjelbëruese për të gjithë qytetarët./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU