Tërnava: Namazi i Kurban Bajramit nuk do të falet në xhami

0

 

Myftiu Naim Tërnava ka thënë se për shkak të pandemisë pezullohet  falja  e namazit  të Bajramit si dhe të gjitha ritet fetare për 10 ditë në të gjitha xhamitë.

“Këto ditë është shkruar rreth faljes së namazit të Kurban Bajramit, BIK duke analizuar situatën, edhe në mbledhjen e fundit u diskutua rreth këtij problemi të madh, ndaj BIK lajmëron të gjithë besimtarët se nesër pezullohet falje e namazit të Bajram”, ka thënë Ternava.

Ai po ashtu ka njoftuar pezullimin e të gjitha aktiviteteve për 10 ditë në xhami

PËRGJIGJU