Kastrati: Javë e mbarë me bizneset humane në Kamenicë

0

 

“Për 60 punëtorë të QKMF-së, restorant “PRIVE” me pronar Fitim Gagica, u siguron shujta dy herë në ditë personelit shëndetësor. Duke marrë parasysh angazhimin e tyre të pashoq dhe tejet të lodhshëm në këtë periudhë të pandemisë, sigurimi i ushqimit nga z.Gagica është për admirim”, ka thënë i pari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati.

Ai bëri me dije se familja Gagica ndryshe njihet për solidaritetin e tyre të vazhdueshëm nga periudha e para luftës, por edhe pas saj./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU