Një i shëruar dhe tri raste me COVID-19 në Komunën e Kamenicës

0

 

Nga njoftimi i sotshëm i IKSHPK-së lidhur me rastet e 24 orëve të fundit bëhet e ditur se në Komunën e Kamenicës kemi edhe tri raste të reja pozitive me COVID-19, e që e dërgon në 21 numrin e rasteve aktive dhe një i shëruar që e dërgon numrin e të shëruarve në 92.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!

Lusim të gjithë qytetarët, që të vazhdojnë t’i respektojnë masat dhe rregullat e institucioneve përgjegjëse./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU