Kamenicë: 300 pako me mish dhurohen nga shoqata “Jetimat e Ballkanit”

0

 

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” kanë dhuruar 300 pako me mish për familjet me asistencë sociale në Kamenicë.

Përmes Qendrës për Punë Sociale janë identifikuar 300 familjet përfituese të këtyre pakove.

Drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Suna Zaimi-Krasniqi, tha se i është mirënjohëse kësaj shoqateje që aktiviteti i tyre human, është i pranishëm edhe në Kamenicë.

Ndërkaq, udhëheqësi i Qendrës për Punë Sociale, Rifat Hajdari, tha se lista për familjet përfituese është përpiluar me kujdes nga stafi, duke iu dhënë përparësi nënave vetushqyese./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU