Raportohen si të zhdukur nga Podujeva e Gjilani

0

 

Një femër nga Podujeva është larguar nga shtëpia dhe nuk është kryer më.

Rastin e ka raportuar nëna e saj. Rasti është duke u hetuar.

Kurse, në Gjilan, është raportuar se një person është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer. Rasti është duke u hetuar.

PËRGJIGJU