Hapet Zyra për t’iu ofruar ndihmë qytetarëve të Luginës së Preshevës

0
Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për funksioniomin e Zyrës rreth ofrimit të asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës.

Ky vendim u mor në mbledhjen e sotme të Qeverisë ndërsa propozimin për themelimin e kësaj zyreje e ka bërë zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, shkruan EO.

“Zyra formohet që të ofrojë një drejtor dhe që automatikisht i përgjigjet zyrës së kryeministrit të Kosovës. Qeveria e Kosovës angazhohet që të marr masa për lehtësimin e masave për jetën e qytetarëve atje, gjendje. Në arsim, furnizimi i bibliotekave në Luginë, mbështetje aktiviteteve, mbështetje medieve dhe OJQ-ve lokale”, ka deklaruar Selmanaj.

PËRGJIGJU