Një rast pozitiv me COVID-19 nga Komuna e Kamenicës

0

 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, një (1) person ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Personi i identifikuar është nga Kamenica.

Bilanci me COVID-19 në komunën tonë: 193 raste të identifikuara, 168 të shëruar plotësisht, 11 raste aktive dhe 14 të vdekur./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU