Haziri: Bashkëpunimi ndërkomunal në regjionin e Anamoravës është shembulli më i mirë

0

 

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Hashani, ka thënë se bashkë me kolegët, kryetarë të regjionit të Anamoravës, janë në koordinim të plotë për aspektet e përbashkëta.

“E falënderoj ministren e Financave, miken time Hykmete Bajrami, që i mori nga afër kërkesat tona, në mënyrë që të jemi të përgatitur që buxheti i vitit 2021 të dalë sa më mirë për komunat tona”, ka theksuar Haziri.

Ai ka pohuar se bashkëpunimi ndërkomunal në këtë regjion është shembulli më i mirë dhe kështu do të vazhdojë./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU