Kryetari Haliti me bashkëpunëtor shikon nga afër punimet e ndërtimit të trotuarit në Ramjan

0

 

Kryetari Haliti me bashkëpunëtor vizitoi fshatin Ramjan për të parë punimet në ndërtimin e trotuarit

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar fshatin Ramjan.

Aty nga afër ata kanë parë punimet në ndërtimin e trotuarit në këtë fshat. Përndryshe banorët e Ramjanit kanë potencuar se ndërtimi i trotuarit rritë sigurinë e qytetarëve në trafik në veçanti të këmbësorëve./GJILANi.INFO/

PËRGJIGJU