Pezullohet përkohësisht puna në QMF- Qendër të Kamenicës

0

 

Komuna e Kamenicës njofton qytetarët që pezullohet përkohësisht puna në QMF-Qendër (tek Kisha) në Kamenicë.

Pezullimi i punës është bërë për shkak se tre puntorë në këtë QMF kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, dhe stafi tjetër pritet të testohet gjatë ditës.

Udhëzohen të gjithë pacientët e kësaj QMF që vizitat mjekësore t’i realizojnë në QKMF-Kamenicë./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU