Nxiten dhe mësohen për lexim fëmijët përmes një aktiviteti në Kamenicë

0

 

Është mbajtur një aktivitet me nxënësit e moshave 10-12 vjeç të Komunës së Kamenicës, kurse gjatë këtij aktiviteti janë lexuar përralla dhe tregime për fëmijë, së bashku me aktorin Lulzim Bucolli.

Ky aktivitet është realizuar në kuadër të projektit “Culture For Change” të Qendrës Multimedia.

Qëllimi i aktivitetit ishte të nxiten dhe të mësohen për lexim fëmijët./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU