Thursday, December 3, 2020
Të rrezikosh jetën për foto dasme, këto çifte e kanë bërë

Të rrezikosh jetën për foto dasme, këto çifte e kanë bërë

0

 

Fotosesionet e dasmave janë bërë pjesë e pandashme të çdo çifti, para se të zhvillojnë ceremoninë martesore.

Këto imazhe dokumentohen dhe shërbejnë si një kujtim për një kohë tepër të gjatë. Por, disa çifte nga e gjithë bota, për të realizuar fotografi unike, kanë rrezikuar jo pak herë jetën e tyre.

Disa, kanë pozuar buzë një shkëmbi, disa të tjerë në linjat hekurudhore, një çift ka pasur si “prift” në dasmë një ari, e një tjetër nuk ka ngurruar të pozojë në mes të flakëve.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

 

PËRGJIGJU