Diaspora shqiptare në SHBA ndihmon shkollën shqipe në Maqedoni

0

 

Është bërë e ditur se diaspora shqiptare në SHBA kontribuon në vendin e origjinës. Ismet, Vanesa dhe Qendresa Demiri kanë kontribuar përmes një donacioni për shkollën fillore “Rilindja Llojan” në Llojan të Kumanovës, përcjell albinfo.ch.

Ismeti, Vanesa dhe Qendresa Demiri, edhe pse janë të rinj në moshë, por në ide të ngritur, të cilët me vetëkontributin e tyre dhuruan nje donacion për shkollën fillore “Rilindja Llojan” me vlerë prej 2000$.

Donacioni së bashku me iden iu dërguan shoqatës “Llojani dhe Diaspora”, të cilët me përpikshmëri mjetet i drejtuan në bazë të nevojave të shkollës!

PËRGJIGJU