24 pacient në gjendje të rëndë nga Presheva të shtrirë në spitalin e Vranjës, Surdulicës dhe Nishit

0
epa08291025 Medical workers prepare the ICU ward for admitting critical patients not related to the coronavirus and COVID-19 outbreak, in Wuhan Union Hospital - once designated for COVID-19 patients - in Wuhan, Hubei province, central China, 12 March 2020 (issued 13 March 2020). EPA-EFE/LI KE CHINA OUT

 

Pacientë nga komuna e Preshevës të cilët po sherohen nëpër spitale momentalisht janë 24.

Drejtoresha e spitalit të Vranjës dr Ljiljana Antiq për presheva.com ka deklaruar se momentalisht në spitalin e Vranjës janë të shtrirë 15 pacient.

”Sot i kemi 15 pacient nga komuna e Preshevës të cilët janë në gjendje të rëndë” tha dr Anti

”Shumica janë të moshës së shtyer dhe janë në gjendje më të rëndë shëndetsore” ka shtuad ajo.

Në spitalin e Surdulicës momentalisht janë të shtrirë 6 pacient ndërsa në qendrën klinike të Nishit janë 3 pacient.

Situata me Covid-19 në komunën e Preshevës javët e fundit është vështirësuar ndjeshëm. (Presheva.com)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here