Bibliotekat e gjashtë shkollave të Komunës së Kamenicës, pajisen me 150 tituj librash

0
Kryetari i komunës, Qëndron Kastrati tha se librat janë thesar i botës, andaj do të angazhohemi që nxënësve t’u ofrojmë të gjitha kushtet për avancim.
“Librat janë thesari i deponuar i botës dhe trashëgimia më me vlerë e gjeneratave dhe popujve, prandaj po angazhohemi që nxënësve tanë t’u ofrojmë të gjitha kushtet për avancim dhe arritje!”, tha Kastrati.
Mes tjerash, ai tha se i është mirënjohës kompanisë “ARTINI” për korrektesinë!/GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here