Prokuroria e Gjilanit ka ndalur një person të dyshuar gjatë 24 orëve

0

 

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një person në kohëzgjatje prej 48 orëve dhe ka paraqitur një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj një personi./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU