Sunday, January 24, 2021
“Duro” kënga e radhës nga Dafina Zeqiri?

“Duro” kënga e radhës nga Dafina Zeqiri?

0

 

Dafina është në përgatitje të këngës së parë për vitin 2021.

Këngëtarja publikoi një tweet në profilin e saj zyrtar Twitter ku e shpërndau edhe në Instagram.

Pak para se zbuloj titullin e projektit, Dafina ka shkruar një tweet inkurajues. “Ti je e bukur dhe e vlefshme gjithmonë kujtoje këtë pa marrë parasysh se në çfarë je duke kaluar ka një dritë në fund të tunelit. Qëndro dhe ki durim, ti mund ta bësh të dua”, ka shkruar artistja.

Pas kësaj ka publikuar fjalën “Duro” të venë në hashtag dhe supozohet se “Duro” mban titullin kënga e re e saj.

 

 

PËRGJIGJU