Kastrati: Angazhimet e kompanive me makineri të rënda për eleminim e pasojave pas reshjeve atmosferike fantastike

0

 

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, mobilizimin e kompanive me makineri të rënda për largimin e pasojave të shkaktuar nga reshjet atmosferike e ka vlerësuar fantastik.

Ai ka thënë se kompanitë: “Arbor Group”, “Timoni”, “Fortuna”, “Teuta-M”, “Berisha Petrol”, po japin kontribut të jashtëzakonshëm për sanimin e pasojave nga reshjet atmosferike rrugëve dhe lumenjëve të kësaj komuneje./GJILANI.INFO/

Disa nga fotot japin pamje nga Topanica, Shipashnica dhe lagja “Malësia”

PËRGJIGJU