Shqiptarja Enkelejda Havari, kërkuese shkencore në Komisionin Evropian

0

 

Një numër i konsiderueshëm i mërgimtarëve në botë po deportojnë në shumë fusha të ndryshme. Shqiptarja e quajtur Enkelejda Havari është kërkuese shkencore në Komisionin Evropian (Qendra e Përbashkët Kërkimore), ku kontribuon prej vitit 2015, transmeton albinfo.ch.

Duhet theksuar se Havari ka punuar mbi vlerësimin e fondeve dhe programeve evropiane në fushën e arsimit, tregut të punës, migrimit dhe së fundmi kërkimit shkencor dhe inovacionit.

Nga ana tjetër, gjatë viteve 2012-2014 kreu studimet e post-doktoraturës në Universitetin Ca’ Foscari te Venecias në Itali si dhe punoi si lektore në Universitetin e Bostonit në SHBA.

Po ashtu ajo përfundoi studimet e doktoraturës në vitin 2012 në degën “Ekonometri dhe Ekonomi e Aplikuar” në Universitetin Roma “Tor Vergata”, si dhe studimet për Master dhe Bachelor në Ekonomi në Universitetin e Bolonjes, Itali. /Albinfo.ch

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here