Mbahen garat komunale në lëndët matemaktikë dhe fizikë

0

 

Drejtoria Komunale e Arsimit më datë 20 dhe 21 shkurt 2021, ka mbajtur garat komunale në lëndën e Fizikës dhe lëndën e Matematikës.
Në këto gara morën pjesë të gjithë nxënësitë e të gjitha shkollave të komunës sonë.
Në garat e Matematikës këta nxënës morën tri vendet e para:

Klasa IX

1. Eltion Kallaba, ShFMU “Metush Krasniqi”, në Roganë,
2. Etrit Thaçi, ShFMU “Metush Krasniqi”, në Roganë,
3. Lorent Ismajli, ShFMU “Dëshmorët e Kombit”, në Kamenicë.

Klasa X

1. Erina Mustafa , Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
2. Erblin Hiseni, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
3. Albi Kallaba, SHMLM “Sejdi Kryeziu”, në Roganë,
3. Dielë Demaj, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
3. Ertë Hajrizi, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë.

Klasa XI

1. Avdi Shabani, SHMLM “Sejdi Kryeziu”, në Roganë,
2. Ardijan Orana, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
3. Erald Keka, SHMLM “Sejdi Kryeziu”, në Roganë,
3. Leona Maliqi, Gjimnazi “Ismail Qemali” në Kamenicë.
Në bazë të kriterit (vendi i parë dhe vendi i dytë) të përcaktuar nga organizatori, marrin pjesë në gara në nivel vendi që do të mbahen më 27.02.2021 në Prishtinë (në lokalet e Gjimnazit të Specializuar Matematikor në orën 10:00)
Ndërsa në garat e Fizikës këta nxënës zunë dy vendet e para:

Klasa IX

1. Admira Dërmaku, ShFMU “Sadri Misini” në Shipashnicë,
2. Alejnë Basha, ShFMU “Xhavit Ahmeti” në Hodonoc,
3. Erisa Morina ShFMU”Rexhep Mala” në Topanicë,
3. Artinë Kastrati ShFMU”Avni Rrustemi” në Karaçevë.

Klasa X

1. Riga Zubaku, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
2. Leorita Demolli, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,

Klasa XII

1. Blerim Haxhiu, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
2. Inis Basha, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë.

Klasa XII

1. Atland Klaiqi, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
2. Elma Beqiri, Gjimanazi “Ismail Qemali” në Kamenicë,
3. Alba Thaçi, SHMLM “Sejdi Kryeziu” në Roganë.

Në bazë të kriterit (vendi i parë) i përcaktuar nga organizatori, merr pjesë në gara në nivel vendi që do të mbahen me 28.02.2021 në orën 11:00 në FShMN Fizikë)./GJILANI.INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here