Nxënësit nga Lladova e Gjilanit kampion në garat regjionale të pingpongut

0

 

Nxënësit e Sh.F.M.U., “Agim Ramadani”, paralelja në Lladovë fituan në garat regjionale në pingpong, për të pestën herë.

Vajzat fituan bindshëm në gjysmëfinale ndaj vajzave nga Vitia me rezultat 3:0 dhe atyre nga Artana poashtu me rezultat 3:0.

Ndërkaq, djemtë nga Lladova në gjysmëfinale me djemtë nga Vitia fituan me rezultat 3:0, kurse ne finale 2:1 me djemtë e shkollës “Xhavit Ahmeti” nga Kamenica.

Anamoravasit presin që të gëzohen me rezultatet e lojës e këtyre nxënësve shembullor edhe në garat republikane./Gjilani Info/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here