Google po zhvillon një brez të ri të telefonave inteligjentë

0

 

Sipas faqeve të teknologjisë, Google aktualisht po punon për zhvillimin e një brezi të ri të telefonave të njohur Pixel.

Telefonat e rinj do të modifikohen në versionet e telefonave Pixеl 4a 5G dhe Pixеl, disa prej të cilëve do të jenë në gjendje të punojnë me rrjetet celulare të gjeneratës së pestë.

Ndër pajisjet më të shquara që Google pritet të nisë në të ardhmen do të jetë telefoni Pixel 5a, i cili do të marrë një aparat fotografik primar me lente të dyfishta, një trup me dimensione (156,2 / 73,2 / 8,8) mm, dhe një ekran OLЕD i aftë të shfaqjes së videove me rezolucion të plotë HD +.

 

Ky telefon supozohet gjithashtu të jetë i pajisur me një skaner të gjurmëve të gishtave që do të instalohet në pjesën e pasme të tij, dhe një kamerë të përparme që merret me teknologjitë e njohjes së fytyrës.

Google ende nuk ka njoftuar zyrtarisht datën e njoftimit të gjeneratës së saj të re të telefonave, por disa rrjedhje tregojnë se këto pajisje mund të shfaqen në tremujorin e dytë të këtij viti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here