Thursday, August 5, 2021
Ballina Gjilani+ Teknologji Samsung patentoi Galaxy Z Fold Tab

Samsung patentoi Galaxy Z Fold Tab

0

 

Samsung ka patentuar një pajisje të palosshme me mentesha të dyfishta.

Është një pajisje e quajtur Samsung Galaxy Z Fold Tab me një ekran të palosshëm në tre pjesë dhe mentesha të dyfishta, e cila mbështet S Pen. Kur ekranet “e jashtme” janë mbledhur, ka hapësirë të mjaftueshme midis tyre për S Pen dhe tre kamera të rregulluara vertikalisht.

Pajisja mund të përdoret në tre konfigurime të mundshme, plotësisht të hapura, me njërën anë të palosur ose të palosur plotësisht. Ndërfaqja rregullon sa më shpejt që zbulohet një ndryshim i konfigurimit.

Samsung ka patentuar më parë pajisje multifunksionale të palosshme të ngjashme me këtë. Galaxy S-palosja e treguar muajin e kaluar është prova se Samsung po konsideron disa forma para se të vendosë se cila do të bëhet pjesë e familjes Z.

Prandaj, është e mundur që smartphone-i i treguar në prezantime të mos shohë kurrë dritën e diellit. /Telegrafi/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here