Ka vdekur Arzie Nuhiu

0

 

E ndjera, ishte gazetare e Radio Gjilanit dhe ish anëtare e Kuvendit Komunal të Gjilanit.

Dha kontribut të çmuar si në gazetari po ashtu edhe në skenën politike të Gjilanit.

Vdekja e saj është humbja e madhe jo vetëm për familjen, por edhe për Komunën e Gjilanit dhe vendin.

Vdekja e saj në rrethana tragjike është një dhimbje jo vetëm për familjen, por edhe për të gjithë që e njohën dhe i njohu e ndjera./GJILANI INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here