Merret vendim për ngritjen e gatishmërisë emergjente për shkak të mungesës së ujit të pijshëm

0
Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka marrë vendim për ngritjen e gatishmërisë emergjente për shkak të mungesës së ujit të pijshëm.
Me anë të këtij vendimi obligohet Drejtoria e Shërbimeve Publike, Ambient dhe Inspektorat që në bashkëpunim me KRU “Hidromorava” Gjilan, dega në Kamenicë, pas gjendjes së krijuar si rezultat i mungesës së ujit të pijshëm në burimet që shfrytëzohen nga sistemi publik i furnizimit me ujë në Komunën e Kamenicës duke aktivizuar dhe shfrytëzuar edhe burimet e ujit nga puset rezervë të furnizimit me ujë./GJILANI INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here