Fatmir Limajt i vazhdohet paraburgimi

0
Fatmir Limajt i vazhdohet paraburgimiPrishtinë, 21 dhjetor 2012 – Vendimi është marrë sot nga Gjykata e Qarkut në Prishtinë, e cila i ka vazhduar edhe për dy muaj paraburgimin deputetit të PDK-së Fatmir Limajt. Gjithashtu paraburgimin për dy muaj u është vazhduar ehe Nexhmi Krasniqit, Naser Shalës dhe Naser Krasniqit.

PËRGJIGJU