Botohen në Slloveni poezi të autorit shqiptar Arian Leka

0

Përzgjedhja është shkëputur nga vëllimi “Ndreqje gabimesh”, fitues i çmimit “Libri poetik më i mirë i vitit 2010”.

Numri 205-206 i revistës “Apokalipsa” (Slloveni), botoi poezitë e autorit shqiptar Arian Leka.

Përzgjedhja është shkëputur nga vëllimi “Ndreqje gabimesh”, fitues i çmimit “Libri poetik më i mirë i vitit 2010”.

Poezitë u publikuan në rubrikën “Osebnost” dhe janë përkthyer prej origjinalit nga Drago Flis me titullin “Poprava napak”.

PËRGJIGJU